Indlæg

Mit første indlæg!

Jeg har glædet mig usigeligt meget til at skrive mit første indlæg på min første blog…..WUUHUUUU!!!!!

Denne blog har været min drøm og i tankerne i månedsvis, men først nu har jeg fundet det helt rigtige navn.

MIIMA.DK  

Bloggen skal være mit frirum til at dele min kreativitet med alle jer, der (forhåbentligt) 🙂 vil følge mig og mine mange idéer. Jeg plejer at sige, at lige så mange stjerner der er på himlen, ligeså mange idéer har jeg i hovedet…..og helt ærligt, det kan man altså godt få hovedpine af nogen gange 🙂

Men bloggen skal ikke kun byde på kreative påfund til huset, den skal også omhandle min elskede have.

Vi har boet i parcelhus i 10 år, men det er først nu, at haven har været interessant, og især i år er det da løbet helt løbsk for mig. Jeg har haft huset fuld af planter, lige siden januar, da jeg startede med at så chili. Nu er køkkenvinduerne tomme, og venter bare på at det blive januar igen. Jeg må også lige nævne at jeg har verdens mest tålmodige ægtemand, han har kløet sig i nakken flere gange, når man ikke længere kunne kigge ud af vinduerne, men han smiler bare.

Jeg håber inderligt, at I vil følge med på min vej, og det er en rejse, jeg slet ikke kan vente med at begynde på.

KNUZZ

Sabine

2 thoughts on “Mit første indlæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *